Lavin Estates | VACKER VILLA MED FANTSTISK UTSIKT ÖVER PORT ANDRATX…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • VACKER VILLA MED FANTSTISK UTSIKT ÖVER PORT ANDRATX BÅTHAMN

Fakta Bilder

389m2 3 Sovrum i Port Andratx

Denna välskötta villa ligger i Port Andratx, den framstående fiske- och yachthamnen på exklusiva sydvästra Mallorca. Fastigheten vetter mot väster och erbjuder en fantastisk utsikt över hamnen. På bottenvåningen finns ett vardagsrum med mycket ljus, en gästtoalett med dusch och ett kök i öppen planlösning med direkt tillgång till poolterrassen. På övervåningen finns 2 generösa sovrumsområden vardera med eget badrum. Ett av de två sovrummen används som masterområde och erbjuder bastu i badrummet. I källaren i denna villa finns ett gästområde med vardagsrum och öppet kök, sovrum och eget badrum. Det finns gott om plats för 2 bilar i garaget. Fastigheten byggdes 2003 och renoverades omfattande 2015 med högkvalitativa material och byggnadstjänster. Ytterligare funktioner är: Luftkonditionering, hiss, elektrisk grind, internet, larmsystem och avskildhet.

 • Boyta

  389m2
 • Tomt

  756m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02PFPH
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 361 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: