Lavin Estates | Hus, Köp | Spanien, Mallorca, Sydväst, Nova Santa…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE

Fakta Bilder

Hus, Köp | Spanien, Mallorca, Sydväst, Nova Santa Ponsa-arkitektritad

Denna fastighet i söderläge ligger i ett exklusivt och lugnt område i Nova Santa Ponsa. Det finns redan ett godkänt arkitektoniskt projekt för en extraordinär, mycket individuell och konceptuellt utmärkt planerad villa. Detta koncept samt tillståndet kan övertas och bygget kan startas direkt. Ombyggnadsprojektet ger en genomtänkt modernisering och tillbyggnad av den befintliga fastigheten till ett elegant småhus. På bottenvåningen finns ett ljust och rymligt vardagsrum/matsal med ett öppet kökskoncept och tillgång till den täckta terrassen med grill samt pool- och trädgårdsområdet. Ett sovrum med badrum en suite, en gästtoalett samt ett dubbelgarage finns också på denna nivå. På övervåningen planeras 3 sovrum med egna badrum, två av sovrummen har tillgång till ytterligare terrasser på totalt 67kvm. En bodega planeras i källaren. Hela det arkitektoniska konceptet på 424 m² bebyggd yta kännetecknas av generös ljusrelaterad planering. Det framgångsrika interiörkonceptet samt de många terrasserna, trädgården, en uteplats samt den generösa poolen gör att inomhus- och utomhusutrymmen smälter samman till en harmonisk enhet. Från den rymliga takterrassen kan du njuta av en mycket vacker utsikt över bukten Santa Ponsa. Bygget kan påbörjas omgående.

 • Boyta

  336m2
 • Tomt

  1089m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02OTOK
 • Badrum

  6
 • Pris

  4 150 860 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: