Lavin Estates | Nybyggd modern villa med utsikt över medelhavet.
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd modern villa med utsikt över medelhavet.

Fakta Bilder

297m2 5 Sovrum i Costa de la Calma

Denna moderna och nyrenoverade villa i Costa de la Calma imponerar med sin fantastiska havsutsikt och en ljus medelhavsdesign. På övervåningen finns ett vardagsrum och kök - båda anslutna-, samt tre av de fyra sovrummen som ligger runt en innergård med ett citronträd, ett stort blickfång som ger villan ljusstyrka och en fantastisk inomhus klimat. På den nedre våningen av fastigheten finns ett hemmakontor, som kan göras om till ytterligare ett sovrum tack vare det bifogade duschrummet, ytterligare ett sovrum och en lounge - som perfekt kan användas som ett andra vardagsrum, poollounge eller spelrum . En annan höjdpunkt i fastigheten är ett rymligt multifunktionellt rum i dubbla våningar, som kan ge plats för ytterligare fordon bredvid det befintliga garaget eller fungera som spa- och gymområde. Om du letar efter en förändring av tempo, kommer du att bli bortskämd med valmöjligheter med de många fritidsaktiviteter som finns i Santa Ponsa, såsom golf, tennis, vattensporter och mer. Costa de la Calma är inte bara populär som semesterort, utan även bland många familjer som uppskattar infrastrukturen. Andra höjdpunkter är: centralvärme (värmepump), luftkonditionering varm/kall, garage, pool, platt-TV i alla vardagsrum och sovrum, öppen spis, panorama/dubbelglasfönster eller den stora solterrassen är bara några av de många incitament som inbjuder dig att besöka denna plats för lugn och avkoppling. Det unika samspelet mellan den moderna arkitekturen, den hisnande utsikten och möjligheten till exklusiva fritidsaktiviteter i direkt närhet gör denna villa helt unik.

 • Boyta

  297m2
 • Tomt

  1253m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02MB58
 • Badrum

  3
 • Pris

  Pris på förfrågan

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: