Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggt drömhus med högt, fritt läge och 180ª havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

396m2 6 Sovrum i Bendinat & Illetes - Sold

Ett hem som är inspirerat av kontinenten och genomtänkt med millimeterprecision.

Bli först att flytta in i detta nybyggda hus med högt, fritt läge och med underbar havsutsikt. Ett hem som är inspirerat av kontinenten och genomtänkt med millimeterprecision. Den upphöjda tomten har en fridfull vy och en solnedgång som färgar himlen rosa. På ett självklart och enkelt sätt hänger inre och yttre ytor samman i detta välplanerade, kompletta drömhus. På nedervåningen erbjuds öppna och väl tilltagna sociala ytor, som har direktkontakt med uteplatser via skjutdörrspartier av glas. Byggnadens fasader har byggts med natursten för att smälta in i omgivningen. Hela huset är mycket smakfullt inrett och har generösa sociala ytor. Mycket bra planlösning för hela familjen. Det riktigt stora terrassen med poolområdet bjuder på härlig utsikt och sol hela långa dagen tills solen går ner i horisonten. Det finns ytterligare en uteplats som bjuder på sol och samkväm, Huset, som byggdes färdigt 2019 överraskar och imponerar med sin genomgående exklusiva känsla. Varenda kvadratmeter är utnyttjad till fullo och genomtänkt in i minsta detalj. Materialvalen är av högsta kvalitet och omsorgsfullt utvalda för en enhetlig känsla. Stora glaspartier släpper in ett massivt, naturligt ljusflöde. Huset har en optimal planlösning som passar perfekt för den moderna familjens behov.

 • Boyta

  396m2
 • Tomt

  1053m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  2240
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: