Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Design villa i eftersökta El Terreno

Fakta Bilder

Industriell design möter rustik finka - hus i El Terreno

Stilig modern stadshus bland El Terrenos kullar

Med en enastående vidsträckt utsikt över havet och hamnen i Palma ligger denna vackra stadsvillan i söderläge bland El Terrenos kullar med gångavstånd till stadsdelen Santa Catalina och den berömda strandpromenaden Paseo Maritimo. Fastighetens tomtmark är på ca 340m2 med en liten trädgård och flera sköna terrasser på totalt ca 50m2. Tvåplansvillan upptar omkring 196m2 fördelade på entréplan: öppet vardagsrum med matrum, det komplett utrustade generösa köket med bardisk samt en gästtoalett och ett förråd. Övervåningen når man antingen via en innetrappa eller utifrån via en ingång på baksidan och som är inredd med mastersvit med privat badrum och terrassutgång, ytterligare två sovrum och ett badrum samt ett öppet område som används för närvarande till kontor. Övriga faciliteter och utrustning som detta vackra hem erbjuder är bla två p-platser, tvåglasfönster, centralvärme (gas), luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektorer, video intecom, alarm och automatisk garageport.

 • Boyta

  196m2
 • Tomt

  340m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  7170K
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 886 823,20 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: