Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Utsökt villa med oslagbar havsutsikt i Port Andratx - Sold

Fakta Bilder

650m2 7 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

I soliga sydvästläge ligger detta vackra hem och njuter av en överväldigande utsikt över havet i det eftersökta Puerto Andratx. Fastighetens tomtyta är på ca 12000 kvm, bebyggd område ca 850 kvm, bostadsyta ca 650 kvm med flertal sköna solterrasser både med och utan tak på sammanlagt ca 200 kvm samt en vackert anlagd trädgård med grillplats och njurformad pool. Treplansvillan innehåller i entréplan vardagsrum med öppen spis, matsal och terrassutgång, det komplett utrustade köket samt två sovrumssviter. En trappa upp finns huvudsovrummet med badrum en suite, dressingroom samt privat terrass med blick mot havet. I husets bottenvåning ligger en bodega, ett spa med bastu och dusch, ett gym och ett sovrum med badrum. Dessutom finns på tomten en separat gäststuga som är inredd med vardagsrum, kök, tre sovrum och två badrum. Övriga faciliteter och utrustning av egendomen är centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, golvvärme, alarm, rörelsedetektorer, tvåglasfönster, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt ett garage med plats för fyra fordon. Inte långt från bostaden ligger den exklusiva marinan av Puerto Andratx med dess trevliga restauranger, barer och shopping. Palma stad är ca 20 bilminuter bort.

 • Boyta

  650m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  2770
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: