Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv nybyggd fastighet som ligger mycket privat i populärt område

Fakta Bilder

750m2 4 Sovrum i Costa den Blanes

Denna nybyggda villa med modern design ligger i det exklusiva och lugna området Costa den Blanes. Fastigheten har en underbar panorama utsikt över landskapet och havet och ligger väldigt privat. Byggd på en markyta av 1650 kvm, villan har en yta av 750 kvm, och ett flertal öppna och överbyggda terrasser på cirka 250 kvm, en underbar palm trädgård, en infinitypool och en gäst lägenhet. Villan är konstruerad på tre plan och på entré plan finns ett rymligt vardagsrum med en eldstad, ett galleri, en gäst toalett, ett stort sovrum med badrum och jacuzzi och en stor ”walk-in” garderob. På nedre plan finns ett extra kök med matsal och bar, hemma bio, ett gym, en bastu, ett badrum, en bodega och en bar. Här finns även en gäst lägenhet med privat ingång, ett vardagsrum, ett sovrum och ett badrum. Övriga faciliteter och utröstning som detta luxuösa hem erbjuder är, luftkonditionering varm/kall, central värme, undergolvs värme, Travertin Crio marmor golv, alarm system, en lift till alla våningar, dubbla fönster, vattningssystem för trädgården, video-intercom och en carport för två bilar. Villan ligger mycket nära till den exklusiva marinan Puerto Portals, med ett flertal populära restauranger, barer och en härlig strand. Royal Bendinat golfbana är endast ett par minuter bort.

 • Boyta

  750m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2712
 • Badrum

  7
 • Pris

  9 563 118,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: