Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv naturstenvilla med fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

309m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa

På en 1441 kvm stor tomt i söderläge ligger detta eleganta hus omgiven av en vacker naturstenmur och som erbjuder en vacker inredning i mycket hög kvalitet och med kärlek till detalj samt en underbar utsikt mot Santa Ponsa bukten och havet. Villans bebyggda område är ca 476 kvm varav boytan upptar ca 309 kvm med flertal fina solterrasser, ca 46 kvm stor uppvärmningsbar infinity-pool omgiven av välvårdad snygg trädgård. Villan har en källare som hyser ett ca 118 kvm stort garage med ekonomiutrymmen, tvättstuga, grovkök och ett extravagant badrum byggd som en grotta. En trappa upp ligger huvudentrén med ett generöst öppet vardagsrum/matsal och angränsande stort komplett utrustat kök med köksö, utgång till en generös möblerbar terrass under tak samt mot poolområdet, dessutom ett sovrum och ett badrum som också det med terrass utanför. I övervåningen finns huvudsovrummet, ljus och luftig med högt i tak, badrum en suite, drömsk utsikt mot bergen åt ena hållet och härlig terrass mot havet. Dessutom ytterligare två sovrum med balkong och ett badrum. Övriga faciliteter och utrustning som detta eleganta hem erbjuder är vackra trägolv i sovrummen, tvåglasfönster, golvvärme, olja- och solvärme, aircondition i huvudsovrummet, alarm, elektrisk garageport, automatiskt bevattningssystem, vinkällare samt Sonos-ljudsystem. Bostaden ligger nära de tre golfbanor i Nova Santa Ponsa och bara några minuter från den exklusiva och moderna marinan Port Adriano med dess lyxbutiker och utsökta restauranger.

 • Boyta

  309m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  9112
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 217 393,40 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: