Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig villa med fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

310m2 5 Sovrum i Costa den Blanes

Denna rymliga och lätt överväldigande villa imponerar med det utmärkta läget i Costa d'en Blanes och den fantastiska utsikten över berg och hav. Det imponerande entréområdet inbjuder alla besökare att njuta av den fantastiska utsikten, att sitta kvar på den rymliga terrassen och poolområdet med den vackert anlagda trädgården. På entréplanet finns ett fullt renoverat och fullt utrustat kök med angränsande frukostterrass och vardagsrummet med öppen spis och ett kontor. På övervåningen finns det ljusa sovrummet med eget badrum och ytterligare tre sovrum, ett av dem med eget badrum och ett gästbadrum. Alla rum har tillgång till terrassen som omger hela huset. På nedre våningen finns gästlägenheten med kök, vardagsrum, badrum och öven en gästtoalett. Denna charmiga familjevilla är perfekt för att ta emot gäster, anordna fester eller som ett andra hem för att njuta av den vackra soliga ön Mallorca. Ytterligare extra: saltvattenspool, luftkonditionering h / c, uppvärmning, dubbelgarage med direkt tillgång till huset och en vinkällare.

 • Boyta

  310m2
 • Tomt

  995m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02DZ2J
 • Badrum

  3
 • Pris

  4 216 079 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: