Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Havsutsikt - arkitektritad villa för hela familjen.

Fakta Bilder

390m2 7 Sovrum i Sol de Mallorca

När du når denna nybyggda vackra villa i Sol de Mallorca, kommer du att hälsas av en vacker grön miljö och gott om plats. Den mer än 2 000 m² stora tomten är idealisk för barn som vill leka och njuta av mycket plats. Denna moderna villan erbjuder alla bekvämligheter och är byggd med de bästa materialen. Stora fönster och ett nästan 5 meter högt tak i vardagsrummet inbjuder dig att koppla av och njuta av havsutsikten över poolen till Palma-bukten. Ingångenivån består av två gästrum med badrum med eget badrum och ett mycket rymligt sovrum med sovrum med toalettområde, alla med tillgång till poolterrassen. Dessutom finns ett separat kök, ett tvättstuga, ett personalrum med badrum och en gästtoalett här. En fristående trappa leder till första våningen, som innehåller ytterligare tre sovrum med eget badrum med tillgång till en rymlig havsutsikt. Den exklusiva fastigheten ligger i ett lugnt bostadsområde, varifrån du kan nå några minuters promenad till den vackra stranden Cap Falco. Ytterligare funktioner i villan är luftkonditionering h / c, elektriska fönsterluckor, en stor saltvattenpool och parkering för flera fordon

 • Boyta

  390m2
 • Tomt

  2183m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  L-029STP
 • Badrum

  7
 • Pris

  3 628 166,75 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: