Lavin Estates | Ett drömboende i särklass på högt läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ett drömboende i särklass på högt läge

Fakta Bilder

618m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Denna spektakulära nybyggda villa i Santa Ponsa färdigställdes nyligen och ligger på en plan tomt på över 2000m2. Den lyxiga villan uppfyller högsta standard och erbjuder 5 sovrum och 8 badrum på nästan 1000m2 boyta. Den 50 m2 stora mastersviten har ett eget vardagsrum, omklädningsrum och eget badrum. Det mycket rymliga vardagsrummet har ett modernt designkök med kokö, en matplats och en sittgrupp med öppen spis. I källaren finns ett stort spelrum, tvätt- och grovkök samt ett stort rum som har alla förinstallationer för ett gym/friskvårdsområde. Andra funktioner i fastigheten inkluderar panoramaskjutfönster av högsta kvalitet, golvvärme (värmepump), luftkonditionering, ljudsystem och hiss. Fastigheten har även en gästlägenhet och garage för upp till 3 bilar. Det magnifika uteområdet erbjuder en stor saltvattenpool med solterrass, ett inglasat grillhus och en vackert anlagd trädgård. Ett idealiskt hus för en underbar semester eller som permanentbostad på sydvästra Mallorca.

 • Boyta

  618m2
 • Tomt

  2082m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02O3RG
 • Badrum

  6
 • Pris

  7 461 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: