Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Designer villa med havsutsikt

Fakta Bilder

482m2 5 Sovrum i Bendinat & Illetes

Denna exklusiva fastighet ligger i ett utmärkt läge i Bendinat med utsikt över golfbana och hav. Villan designades av en välkänd designer och byggdes med bara de bästa materialen, t.ex. Italiensk marmor. På två plan hittar du ett rymligt vardagsrum och ett fullt utrustat Gaggenau-kök samt fem sovrum med tillhörande badrum. På de många terrasserna och även vid det inbjudande poolområdet med jacuzzi kan du koppla av och njuta av Medelhavets livsstil. Villan är utrustad med luftkonditionering h /c, golvvärme, värmepump, hiss, ett garage med dubbel carport. Det unika läget i ett av de mest exklusiva bostadsområdena på Mallorca, närheten till flera golfbanor, shopping, marinor, internationella skolor och närheten till Palma stad gör den här egendomen till ett intressant objekt både som fritidshus eller som helårsboende.

 • Boyta

  482m2
 • Tomt

  540m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  017XRJ
 • Badrum

  5
 • Pris

  6 865 592,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: