Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd villa med härlig inspiration från Bali

Fakta Bilder

614m2 4 Sovrum i Costa den Blanes

Denna nybyggda villa ligger i det exklusiva bostadsområdet Costa d'en Blanes med utsikt över bergen. Fastigheten har 4 våningar och är utformad för maximal komfort. På översta våningen finns ett öppet kök, ett mat- och vardagsrum med öppen spis och ett kontor, alla rum leder till terrassen, den söderläge uppvärmda saltvattenpoolen, och bubbelpoolen. Detnna del av tomten är perfekt för att tillbringa tid med familj och vänner. På detta våningsplan finns också ett badrum och tvättstuga. En nivå nedanför återfinns det spektakulära sovrummet på cirka 75 m² med dressingroom, svart marmorbadkar och öppen spis. Dessutom finns 3 rymliga gästsviter, ett spelrum och en vinkällare. SPA-området inbjuder till avkoppling med ett biljard- och fotbollsbord, gym, bubbelpool, bastu, hamman och uppvärmd inomhuspool. Bilentusiaster kommer att uppskatta det rymliga garaget med plats för fyra stora bilar samt extra säker parkering. Ett stort lager/verkstad och teknikrum avslutar denna våning. En stor hiss förbinder alla våningar i villan. Faciliteterna inkluderar ett avgas-luftkonditioneringssystem, golvvärme, solpaneler för varmt vatten, Schüco-fönster, kvalitetskök och öppen spis i trä och gas. Fastigheten säljs möblerad och med utvalda konstverk.

 • Boyta

  614m2
 • Tomt

  1271m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  010WPI
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 753 102,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: