Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Finca i Mallorquinsk natursten med panoramisk utsiktikt

Fakta Bilder

Finca i Mallorquinsk natursten med panoramisk utsikt

Denna fastighet är helt unik i området Sol de Mallorca. Bara några minuter från hamnen i Puerto Portals ligger denna autentiska finca i natursten på en tomt på cirka 15 000 m². Härifrån kan du njuta av en sublim utsikt över tillhörande land och berg. När du har passerat ingångsporten med den 200 m långa naturstenmuren kommer du till en vacker innergård. Huvudhuset har ett inbjudande vardagsrum med öppen spis och ett modernt öppet kök med matplats. De två vingarna har 4 sovrum och 3 badrum plus en extra gästlägenhet. Det fantastiska utomhusområdet erbjuder inbjudande terrassområden, en 16m x 6m pool med angränsande chillout-lounge med matplats och utomhusdusch och badrum. Fastigheten har installerad centralvärme för gas, luftkonditionering h / c, klädkammare och naturstengolv från Binissalem, i köket och badrummen är högkvalitativa märken som Bulthaup, Phillip Starck och Grohe. Fastigheten är vackert inbäddad i naturen och erbjuder mycket lugn och avskildhet. Å andra sidan, tack vare det centrala läget på sydvästra Mallorca, har fastigheten bra anslutning till flera marinor, golfbanor och många stränder - den vackra viken Cap Falcó ligger bara ett stenkast bort.

 • Boyta

  404m2
 • Tomt

  15000m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  0267K4
 • Badrum

  4
 • Pris

  5 230 719 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: