Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Excellent minimalistisk villa med havsutsikt nära strandpromenaden - Sold

Fakta Bilder

330m2 4 Sovrum i Palmanova - Sold

På gångavstånd till stranden i Palmanova och med utsikt över havet ligger denna mycket eleganta och stilfulla villan på en tomt om ca 1200 kvm varav bostadsytan upptar ca 330 kvm, ca 70 kvm sköna terrasser för både sol och skugga, en förstklassig swimmingpool samt en vacker anlagd trädgård med grillhörna. I husets entréplan ligger ett stort komplett utrustat öppet kök med köksö, matsal och salong med angränsande terrass. Dessutom finns på detta plan ett stort sovrum med badrum en suite, havsutsikt och terrassutgång, dressingroom, gäst-wc samt en tvättstuga och ett förråd. En trappa upp finns ett sovrum med badrum en suite och två sovrum som delar på ett badrum. Från ett av sovrummen och tillhörande terrass har man en underbar utsikt över havet. Detta våningsplan har en separat ingång. Fastigheten erbjuder ett garage med plats för upp till fyra fordon och på samma plan en separat bostad med ett toppmodernt kök, ett badrum och ett förråd. Övriga faciliteter och utrustning som detta utsökta hem erbjuder är bla fönster- och dörrpartier från golv till tak, luftkonditionering varm/kallt, golvvärme, tvåglasfönster samt elektriskt garageport. Villan ligger nära en internationell skola, flera supermarket och mysiga restauranger.

 • Boyta

  330m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  7152
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: