Lavin Estates | Rymlig och modern villa med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig och modern villa med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

324m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Välkommen till ett modernt boende med öppen planlösning som andas ljus och rymd. Villan i solig söderläge och fin utsikt mot havet finns i det populära Nova Santa Ponsa på en tomt om ca 1029 kvm varav bostadytan upptar omkring 324 kvm med flertal sköna terrasser och uteplatser för både sol och skugga på totalt ca 400 kvm. En saltvattenpool inbäddad i den inbjudande välansade gräsmattan förhöjer trivseln. Tvåplansvillan totalrenoverades 2016 och omvandlades till ett luftig och öppet koncept med komplett utrustat lyxigt kök, matsal, salong med öppen spis och utgång till den rymliga terrassen med utsikt mot havet. I övervåningen ligger sovrummen med stor master-suite och dressingroom och ytterligare tre eleganta sovrumssviter samt ett gäst-wc. Som en extra bonus erbjuder detta stora, familjevänliga hus en magnifik takterrass med fantastisk havsutsikt. Övriga faciliteter och utrustning som detta minimalistiska boende erbjuder är bla materialval av hög kvalitet som natur-kalksten-kakel, tvåglasfönster, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, alarmanläggning, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt ett garage med el.manörerbar port. Bostaden ligger nära de tre golfbanor i Santa Ponsa och det tar bara några bilminuter till badstranden och den trendiga marinan av Port Adriano.

 • Boyta

  324m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  9106
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: