Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegant nybyggd lyxegendom med panoramavy över landskapet och Medelhavet

Fakta Bilder

840m2 8 Sovrum i Puerto Andratx

Denna exklusiva minimalistiska lyxvillan färdigställdes helt nyligen på en 3 076 kvm stor tomt i Puerto Andratx med en enastående panoramablick över det mallorquinska landskapet och Medelhavet. Huset är omgiven av en underbar subtropisk trädgårdsanläggning och ligger i ett mycket eftertraktat villaområde. Bostadsytan upptar ca 840 kvm samt både öppna och överbyggda terrasser med havsutsikt på sammanlagt ca 690 kvm. Dessutom finns en gästlägenhet, en personalbostad samt en fantastisk swimmingpool. Villan är byggd enligt högsta standard och med materialval av hög kvalitet. Huset innehåller i entréplan: ett ljust vardagsrum med öppen spis, ett bibliotek, TV-rum, ett ultramodernt komplett utrustat kök med matplats, en salong samt två gäst-wc och ett grovkök. Samtliga rum på denna nivå har utgång mot de stora terrassområden mot havet och poolen. I övervåningen finns fyra sovrum med privata badrum en suite, huvudsovrum som är utrustad med två badrum en suite, två dressingroom och har egen privat terrass. Gästlägenheten är inredd med ett vardagsrum, två sovrum, båda med privata badrum en suite och med utgång mot terrasser och trädgården. Personallägenheten förfogar över ett sovrum med badrum en suite och ett vardagsrum med terrasstillgång. Övriga faciliteter av detta luxuösa boende är bl.a. centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, videoövervakning, larm, bevattningssystem för trädgården, rörelsedetektorer samt ett stort garage. Puerto Andratx med sin trevliga hamn, flotta restauranger, barer och shopping är bara några minuter bort.

 • Boyta

  840m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  2496
 • Badrum

  8
 • Pris

  16 811 349,75 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: