Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exklusiv egendom i Montport med spektakulär panoramablick över hamn och hav

Fakta Bilder

585m2 5 Sovrum i Puerto Andratx

Den mycket moderna lyxvillan som totalrenoverades helt nyligen och utrustades med material av högsta kvalitet. Den 1876 kvm stora egendomen ligger i ett eftersökt läge i Montport – Puerto Andratx med en enastående utsikt över hamnen och havet. Villlan förfogar över ett konstruerad område av ca 585 kvm, diverse öppna och överbyggda solterrasser, en välvårdad trädgård, en fantastisk 85 kvm stor pool samt en gästlägenhet med separat ingång. Husets tre våningsplan innehåller i entréplan: en mycket generös salong och matsal med öppen spis, köket som är komplett utrustad, ett gäst-wc samt ett sovrum med badrum en suite. Nästan alla rum på detta plan öppnar upp mot solterrasser och poolområdet. En trappa upp finns ytterligare tre sovrum med badrum en suite. I bottenvåningen finns gästlägenheten som har en separat ingång och är inredd med ett allrum, ett sovrum och ett badrum. Därutöver finns det ett extra rum, passande till hemmabio eller som bastu. Övriga faciliteter och utrustning av fastigheten inkluderar luftkonditionering varm/kallt, centralvärme, golvvärme, tvåglasfönster, alarmanläggning, video intercom, automatiskt bevattningssystem för trädgården, ett dubbelgarage samt ett flertal förråd. I omedelbar närhet ligger den luxuösa yachthamnen av Puerto Andratx med dess exklusiva butiker, restauranger och barer. Palma stad nås på 20 bilminuter.

 • Boyta

  585m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  A2695
 • Badrum

  5
 • Pris

  7 262 310 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: