Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • I ett av Ibizas bästa lägen med utsikt över både land och hav, finns nu möj - Sold

Fakta Bilder

550m2 4 Sovrum i Ibiza Town - Sold

Vill du bo i en helt fantastisk modern villa? Där allt är nytt och fräscht med påkostade materialval och genomtänkta planlösningar, samt utsikt över havet ända till Formentera? Nu finns möjligheten att kombinera ett liv direkt vid havet med närheten till Ibiza stad. Nybyggnationen ligger på en 1750 kvm stor tomt med en boyta på 550 kvm med många stora öppna uteplatser och terrasser samt en fantastisk swimmingpool. Villan innehåller en generös salong med matsal, ett komplett utrustad kök samt 4 sovrum och 4 badrum. Det kommer att finnas en hiss och ett garage för 3 fordon. Ibiza stad med sina flotta restauranger, barer och shopping nås på bara 20 minuter med bilen.

 • Boyta

  550m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  1243
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: