Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerande egendom med två separata gästvillor allt inbäddad i en subtropi

Fakta Bilder

1000m2 11 Sovrum i Ibiza Town

Den exklusiva, i typisk ibizastil byggda egendom med sin spektakulär panoramautsikt över havet, ligger i San Agustin omgiven av en färgstark trädgård med palmer och olivträd. En privat uppfart leder till fastigheten med en imponerande 30.000 kvm tomtmark och två separata gästvillor. Villan erbjuder en boyta på ca 1 000 kvm och överbyggda uteplatser på ca 150 kvm samt en underbar pool, härliga solterrasser, fitnesområde och grillplats. Den generösa bostadsytan omfattar i entréplan: ett stort vardagsrum med matplats och direkt tillgång till terrasser med havsutsikten, poolen och trädgården, det komplett utrustade köket, arbetsrum och fyra sovrum, samtliga med sin egna badrum en-suite. På övervåningen finns ytterligare tre sovrum, två av dessa har eget badrum en-suite. Master bedroom förfogar över badrum en-suite, dressingroom och privat balkong samt en terrass med havsutsikt. Dessutom finns de två gästvillorna på tomten, varav det ena huset är inredd med ett kök, ett sovrum, ett badrum och en privat altan på 80 kvm. Det andra huset innehåller har ett kök, två sovrum, ett badrum och en privat altan på 55 kvm. Övriga faciliteter av detta hemtrevliga och lyxiga boende är bl.a. elvärme, luftkonditionering varm/kallt, video- och alarmövervakning, rörelsedetektorer, bevattningssystem för trädgården, en vinkällare, jacuzzi samt ett garage och ett flertal p-platser utomhus. Ibiza stad med sin mångfald av restauranger, barer, shopping och den eleganta marinan är bara en 30 minuters biltur bort.

 • Boyta

  1000m2
 • Sovrum

  11
 • Property ID

  8159
 • Badrum

  10
 • Pris

  Pris på förfrågan

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: