Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ibizas vackraste paradvåning ett unikt historiskt palats anno 1742 med en

Fakta Bilder

950m2 7 Sovrum i Ibiza Town

Denna historiska juvel är byggd 1742 på Ibiza och är beläget i hjärtat av världskulturarvet Dalta Vila, den gamla delen av staden Ibiza. Uppifrån detta unika palats erbjuds man den mest fantastiska panoramautsikten över den anrika marinan och den vackra historiska staden. På en boyta om 950kvm ryms detta sagolika palats och har även en underbar takterrass på 220kvm, där man avskilt kan njuta av grill och ett dopp i den fantastiska poolen med ett vattenfall. I denna antika skatt ryms även öppna och täckta terrasser, samt en rymlig gästlägenhet med vardagsrum, pentry och ett sovrum med tillhörande badrum. Det finns även en lägenhet för personal med sovrum, pentry och badrum. Slottet är helt sanerat och renoverat med högklassiga material man har lyckats mycket väl med att behålla den historiska karaktären. Huset och är uppdelat i fyra plan som rymmer; en stor matsal, ett härligt ljusfyllt vardagsrum med direkt tillgång till de sköna solterrasserna. På detta plan finns även ett fullt utrustat kök, multimedia rum och en gästtoalett samt flera hänförande foajéer. Dessutom har slottet fem vackra sovrum, där fyra av rummen har ett eget badrum. Det stora sovrummet har sitt eget privata vardagsrum med dörrar ut till de två terrasserna med den fantastiska havsutsikten. De faciliteter som i detta sagolika slott är bl.a. centralvärme (oljeledd), golvvärme, luftkonditionering varm/kall, video intercom, larmsystem, elektrisk grind samt en egen bodega, patios och ett stort garage. Inom gångavstånd genom den vackra gamla staden finns flera restauranger, butiker och den glamorösa marina.

 • Boyta

  950m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  2410
 • Badrum

  6
 • Pris

  10 769 086 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: