Lavin Estates | Idylliskt belägen Finca omgiven av olivträd
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Idylliskt belägen Finca omgiven av olivträd

Fakta Bilder

194m2 3 Sovrum i Andratx

Denna imponerande och estetiskt vackra finca är idylliskt belägen i utkanten av byn S'Arracó. Fincan är omgiven av en vacker trädgård med mandel-, citrus- och olivträd. Den här egendomen är idealisk för den som söker fullständig integritet och ett verkligt Mallorcaliv på landet. Det är en oas av lugn och en perfekt plats för lugn och avkoppling. Fincan består av ett huvudhus på två våningar, ett gästhus och ett uthus. Huvudhuset har följande rum: På bottenvåningen finns ett kök med öppen spis och tillgång till en mysig uteplats med grill och matplats på ena sidan, och tillgång till det täckta vardagsrummet och en stor öppen terrass på den andra . Köket är utrustat med ugn, spis, kyl / frys och diskmaskin. Det finns också ett vardagsrum med TV och öppen spis och ett badrum med toalett och dusch på bottenvåningen. Det finns två stora sovrum på första våningen. Båda sovrummen är inredda med king size-sängar, varav ett har också en TV och ett värdeskåp. Det finns också ett omklädningsrum och toalett på första våningen. Slutligen finns ett stort separat förråd med tvättmaskin och torktumlare. I gästhuset finns ett sovrum med dubbelsäng och ett badrum med toalett och dusch. Carporten har plats för en bil. Fincan är omgiven av flera terrasser. En lavendelstig förbinder huset med det vackra poolområdet. Poolens vackra gröna färg harmonierar underbart med den omgivande flora av lavendel- och olivträd. Fincan ligger i ett lugnt område och nås via en privat väg.

 • Boyta

  194m2
 • Tomt

  3096m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02N7O4
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 939 860 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: