Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerande Bell-Epoque våning nära Katedralen

Fakta Bilder

312m2 2 Sovrum i Palma

Denna imponerande Belle-Epoque-lägenhet ligger nära katedralen på första våningen i en historisk byggnad. Den dubbla lägenheten på 317 m2 imponerar på nedre våningen med en rymlig hall och ett stort vardagsrum och matsal. Fortsätt in i ett rymligt kök med bar och vinterträdgård, och det finns också ett praktiskt grovkök och en gästtoalett. Två stora sovrum med privat salong, två badrum och ett omklädningsrum ligger i den övre delen av duplexen. Högt i tak, hydrauliska plattor, traditionella träbjälkar, stora fönster och fina parkettgolv ger fastigheten den klassiska gamla stadens charm. Designermöbler samt en eldstad och ett sofistikerat belysningssystem ger moderna accenter. En trappa leder till en privat solterrass. En fastighet med massor av utrymme, Medelhavs charm och hög komfort på absolut toppläge! Utsikt mot Katedralen, havet och andra attraktioner och eleganta butiker ligger bara ett stenkast bort.

 • Boyta

  312m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02BBQP
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 166 481,33 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: