Lavin Estates | Imponerande design villa med härlig havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerande design villa med härlig havsutsikt

Fakta Bilder

527m2 4 Sovrum i Costa den Blanes

Detta projekt imponerar med sitt mycket bra läge i Costa d'en Blanes, den speciella designen, två pooler och villans rymlighet. En mycket fin uppfart leder till villans garage med direkt tillgång till huset och till den stora källaren. Sovavdelningen ligger på övervåningen och är uppdelad enligt följande: mastersviten har ett omklädningsrum, ett stort angränsande badrum och ett badkar med en fantastisk utsikt över grönskan och delvis över havet. Det finns också ytterligare 3 rymliga sovrum, alla med eget badrum och tillgång till den angränsande terrassen på marknivå med utsikt över skogen och havet. Den väldesignade innergården är översvämmad av naturligt ljus, vilket skapar en fantastisk boendeatmosfär. En annan höjdpunkt på detta våningsplan är direkt tillgång till trädgården med en andra pool, perfekt för dem som vill simma några längder direkt efter att ha stigit upp eller som den idealiska oasen av välbefinnande efter en lång dag. På övervåningen finns det öppna köket, flera förråd, en gästtoalett och den inbjudande och ljusa öppna vardagsrum-matsalen, varifrån man har en underbar utsikt över havet. Denna nivå lämnar heller inget övrigt att önska med huvudpoolen, den vackert anlagda terrassen med matplats och en rymlig sol altan som inbjuder till relax. Alla våningsplan nås med hiss eller via trappor. Övriga funktioner: golvvärme (värmepump), öppen spis, vinkällare, garage för 2 bilar, tvättstuga, LED-belysning, saltvattenpool, energicertifikat A, BUS-system.

 • Boyta

  527m2
 • Tomt

  1375m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02LK13
 • Badrum

  5
 • Pris

  5 633 310 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: