Lavin Estates | Imponerande designervilla "LEVELS"
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerande designervilla "LEVELS" - Sold

Fakta Bilder

604m2 5 Sovrum i Port Andratx - Sold

Den dramatiska designen på denna eleganta, moderna villa är inbyggd i bergväggen på sex nivåer. Designfokus ligger på den extraordinära havsutsikten som är en höjdpunkt på varje våning. Villan är byggd på sex våningar med fem nivåer toppade av en fantastisk takterrass med fullt utrustat utekök och bbq, matsal och utomhus loungeområde omgiven av naturlig plantering. På första våningen finns 4 sovrum, alla med badrum inklusive en master svit som leder ut till en stor täckt / öppen terrass med spektakulär havsutsikt. Alla sovrum har parkettgolv och en-suite badrum. På bottenvåningen har det huvudsakliga vardagsrummet naturstengolv som förbättrar den öppna planlösningen och skapar olika områden, inklusive ett vardagsrum med inbyggd öppen spis, ett designkök och matplats. På nedre våningen finns enkel tillgång från gatan till ett garage med 3 bilar, ett tekniskt maskinrum, hissen, som förbinder alla våningar, och ett utrymme som skulle vara idealiskt som TV / biografrum eller som en separat personallägenhet. Alla apparater är av högsta kvalitet och har den senaste tekniken: fullt utrustat designkök med Miele- och Bora-apparater, domotiskt system för smarta hem, BOSE-högtalare med gränssnitt till ett SONOS-system i hela villan. Inredningen är designad av öns ledande designhus, Terraza Balear.
 • Boyta

  604m2
 • Tomt

  934m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02OUTJ
 • Badrum

  6
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: