Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerande Finca på en idyllisk plats

Fakta Bilder

216m2 6 Sovrum i Pollensa

Detta imponerande hus från 1920 har totalt sex sovrum och fyra badrum och erbjuder en underbar utsikt över den pittoreska omgivningen. Efter en del renoveringsarbeten kan det omvandlas till ett traditionellt Mallorquinskt hus på en idyllisk plats. På bottenvåningen hittar man det nyrenoverade köket med skafferi, det rymliga vardagsrummet, två sovrum med dubbelsäng och ett komplett badrum. På övervåningen finns fyra sovrum till och två badrum. Huset har centralvärme och luftkonditionering i alla rum och är perfekt som semesterbostad. Fastigheten har också ett garage, ett skjul/förråd och en stor pool med grill och ett sommarkök, perfekt för en utomhus vistelse id et gröna. Huset har ett mycket bra läge i La Vall de Colonya och vetter mot väster. Den gamla staden Pollensa kan nås till fots. En möjlighet att köpa ett rymligt hus på ett av de bästa områdena på ön!

 • Boyta

  216m2
 • Tomt

  14600m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  028IMX
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 931 525,39 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: