Lavin Estates | Imponerande lyxvilla med fantastisk utsikt över…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerande lyxvilla med fantastisk utsikt över three-finger bay

Fakta Bilder

1119m2 5 Sovrum i Sol de Mallorca

Denna imponerande nybyggda villa vid Sol de Mallorcas kust imponerar med sitt unika läge, dess exceptionellt ljusa och moderna stil och sin absoluta generositet. Den stora uppfarten leder till det imponerande entréområdet med utsikt över poolen och havet. Så snart du går in i villan kommer inte havet att släppa dig - oavsett var du befinner dig i villan kommer utsikten över 3-finger bay att vara med dig! På ett plan finns det öppna köket, den ljusa matsalen, gästtoaletten och det rymliga vardagsrummet med gasspis, som inbjuder till att dröja kvar på svalare dagar. Terrassen med sommarkök och den 20 m långa och 4 m breda infinitypoolen inbjuder dig att simma och tillbringa kvällar med vänner. Du kan ta hissen eller den breda trappan för att nå övervåningen, som består av ett sovrum och ett angränsande badrum samt ett omklädningsrum. Dessutom finns det ytterligare 4 sovrum, alla med badrum en-suite och fantastisk utsikt. På samma plan leder en spiraltrappa upp till den gröna takterrassen. Hela huset har golvvärme (värmepump), luftkonditionering, hiss från garaget till 1: a våningen, en vinkällare / gym i källaren. Taket och hela utomhusområdet planteras på ett sådant sätt att den nya ägaren garanteras absolut integritet. Andra funktioner i denna villa: utomhusparkering för 2-3 bilar, 5 parkeringsplatser, i garage, 2 anslutningar för elbilar, tvåglasfönster, UV-skydd, gröna tak, säkerhetsglas, soluppvärmd pool, smart hussystem, automatisk bevattning av trädgården genom avrinningsområde för regnvatten.

 • Boyta

  1119m2
 • Tomt

  3082m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02HYLT
 • Badrum

  5
 • Pris

  16 603 440 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: