Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerande Mallorquinsk herrgård från 1400-talet

Fakta Bilder

1000m2 7 Sovrum i Pollensa

Denna imponerande Mallorquinska herrgård från 1300-talet har behållit hela sin traditionella karaktär och är en av de få egendomarna av denna typ som har bevarats på norra delen av ön. Den ligger mellan Cala San Vicente och Pollensa, vid foten av Tramuntana-bergen och ligger bara några minuter från kusten eller Pollensas historiska by. Denna exceptionella egendom representerar en unik möjlighet att förvärva denna typ av fastigheter. Genom en gammal järnport går man genom en ekskog och kommer direkt till huset och garaget. Det finns flera andra byggnader på fastigheten som kan omvandlas till bostäder, en grillplats eller ett relaxområde. Det finns en naturlig pool framför huset. Hela fastigheten är omgiven av naturstensmurar. Husets inre har renoverats lite de senaste åren, eftersom det användes av ägarna tills nyligen. Många traditionella detaljer har emellertid bevarats, till exempel det typiska Mallorquinska köket och olivoljebutiken. Egendomen har totalt sju sovrum, två badrum, två lounger, två kök, två entréer, en stor vindsvåning, etc. Hela huset är i behov av renovering, men tack vare dess stora storlek erbjuder det en enorm potential att göra denna herrgård till en unik egendom i ett eftertraktat område.

 • Boyta

  1000m2
 • Tomt

  2444100m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  029206
 • Badrum

  2
 • Pris

  11 550 499 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: