Lavin Estates | Imponerande Medelhavsvilla med strålande utsikt över…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerande Medelhavsvilla med strålande utsikt över Palmabukten

Fakta Bilder

276m2 5 Sovrum i Genova

Denna unika fastighet ligger i det vackra området Genova, bara 10 minuter från Palmas centrum och de vackra stränderna. Huset imponerar med en serie av rymliga terrasser och innergårdar, den hisnande utsikten över hela Palmabukten, den raffinerade designen och den mycket goda kvaliteten i hela byggnaden; en charmig Medelhavsatmosfär. Villan är uppdelad i 3 fristående områden och från alla rum har man havsutsikt. Huvudhuset erbjuder ett rymligt master bedroom med badrum en-suite och ett stort omklädningsrum, en ljus matsal med sittgrupp och ett fullt utrustat kök samt ett extra badrum; i den nedre delen av huset hittar man ett stort nöjesområde med ett stort matbord, ett integrerat kök, ett vinprovningsrum, 2 sovrum och ett badrum. I den övre delen av fastigheten finns en mysig gästlägenhet med ett utomhusbadrum. Det finns också ett härligt poolområde som är perfekt för varma sommardagar att njuta av med vänner och familj. Ytterligare funktioner är: 3 parkeringsplatser utomhus, grillplats, öppen spis, vacker lättskött trädgård, golvvärme och luftkonditionering varm/kall. För den som letar efter en villa i vacker Medelhavslivsstil på ett privilegierat läge rekommenderar vi ett besök.

 • Boyta

  276m2
 • Tomt

  1884m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02NKV0
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 685 960 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: