Lavin Estates | Imponerande ny villa med panoramautsikt över havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerande ny villa med panoramautsikt över havet

Fakta Bilder

709m2 6 Sovrum i Puerto Andratx

Denna nybyggda villa med sydvästläge erbjuder en panoramautsikt över havet och även spektakulära solnedgångar. VIllan ligger på en av de mest privilegierade platserna i Cala Llamp. Den övre våningen erbjuder fyra sovrum vart och ett med badrum en-suite och fantastisk havsutsikt från alla rum. På första våningen återfinns det rymliga vardagsrummet som vetter mot köket och matsalen i öppen planlösning, som i sin tur leder till den stora täckta terrassen med ute-kök och matplats med utsikt över infinitypoolen och Medelhavet. På baksidan av villan finns en rymlig trädgård med gräsmatta. I bottenvåningen erbjuder fastigheten ett spa- och fitnessområde samt ytterligare två sovrum. Det rymliga garaget har plats för tre bilar. Alla våningar är internt förbundna med en hiss. Ytterligare funktioner inkluderar golvvärme med värmepump, trädgård med gräsmatta, hiss, takpool och utekök.

 • Boyta

  709m2
 • Tomt

  1057m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02O18W
 • Badrum

  6
 • Pris

  12 832 920 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: