Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerande villa högt belägen på stor tomt med storslagen panoramautsikt ö

Fakta Bilder

350m2 4 Sovrum i Ibiza Town

Den här fantastiska villan ligger i Sant Josep med en spektakulär panoramautsikt över bukten i Cala Vadella. Det mycket stora tomtområdet på hela 11.000 kvm erbjuder avskildhet och intregitet. Villan är en uppdelade i två våningsplan med en boyta på 350 kvm, härliga solterrasser på 100 kvm samt en underbar infinity pool. På entréplan finns ett härligt ljust vardagsrum och matsalsdel med öppen spis och tillgång till terrassen med havsutsikt. Här finns även ett fräscht modernt öppet kök samt tre sovrum med tillhörande badrum och en gästtoalett. Alla rum på entréplan har den fantastiska utsikten över det öppna havet. På nedre våningen finns ett sovrum med ett tillhörande badrum. Villan har flera moderna och bekväma funktioner såsom elektrisk centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kall, elektrisk grind, video intercom, automatisk bevattningssystem för trädgården, jacuzzi samt ett flertal parkeringsplatser. Alldeles i närheten ligger flera vackra badvikar som är typiska för ön.

 • Boyta

  350m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2401
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 384 171 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: