Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Välkommen till en fantastisk utsikt från denna eleganta medelhavs villan

Fakta Bilder

Välkommen till en fantastisk utsikt från denna eleganta villan i mycket bra läge

Denna extraordinära villa ligger i högt ovanför den berömda superyachthamnen i Puerto Portals, en av Mallorcas mest kända platser. Det privilegierade läget där man kan njuta av solen från morgon till kväll erbjuder privatliv i en lugn och bekväm miljö, endast 3 minuters bilresa från alla bekvämligheter och 8 minuters bilväg från Palma stad. Fastigheten har en imponerande entré med högt i tak. På detta plan finns ett kontor, ett bibliotek, ett vardagsrum och matsal med tillgång till den stora terrassen och poolen, Birgit Müllers eleganta kök med stort skafferi och en gästtoalett. De täckta och otäckta terrasserna säkerställer att man alltid har en plats för att njuta av det vackra Mallorquinska klimatet. En symmetrisk trappa leder från vardagsrummet till galleriet på första våningen. På denna våning finns 4 rymliga sovrum, det stora sovrummet har en sittgrupp. Varje sovrum har tillgång till terrasser med fantastisk utsikt. Den lägre våningen erbjuder en underhållnings avdelning, ett spa med bastu och hamam, ett gym, en tvättstuga, ett förråd och ett garage för 4 bilar. Det finns också ett separat gästhus med 1 sovrum. Installationerna i denna imponerande villa inkluderar golvvärme, luftkonditionering, marmorgolv, en stor pool och jacuzzi.

 • Boyta

  870m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  00AHY1
 • Badrum

  5
 • Pris

  10 149 947,46 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: