Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • IMPONERANDE VILLA MED FANTASTISK PANORAMAUTSIKT

Fakta Bilder

500m2 7 Sovrum i Muro

Detta imponerande moderna hus med en tomt på 53 000 m² ligger bredvid Golf Club Pollensa och tack vare sitt högt belägna läge erbjuder villan en fantastisk panoramautsikt över Tramuntana-bergen till Formentor, över hela Pollensa-bukten och över sin egen välskötta trädgård med vingårdar och många Olivträd. Huset på 600 m² erbjuder en trevlig atmosfär i alla rum. Högt i tak och enorma panoramafönster och glasdörrar ger en känsla av utrymme och stort ljusinsläpp. På bottenvåningen finns ett öppet vardagsrum / matsal, kök och vinkällare i härdat glas samt ett sovrum / studio och ett badrum. På övervåningen finns den rymliga master suiten och ytterligare tre sovrum, alla med eget badrum. På nedre våningen finns ett sovrum med badrum, ett fullt utrustat gym med bastu och ångbad och på detta plan återfinns även tvättstugan. Härifrån har man tillgång till ett dubbelgarage, maskinrum och en separat gästlägenhet. Denna unika villa kombinerar modern arkitektur med traditionellt Mallorquinskt landsliv. Från de olika terrasserna och det utmärkta poolområdet kan man njuta av en makalös utsikt över havet och lugnet i de lantliga omgivningarna.

 • Boyta

  500m2
 • Tomt

  530000m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  02ATZT
 • Badrum

  8
 • Pris

  8 278 325,70 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: