Lavin Estates | Imponerande villa med fantastisk utsikt över…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
  • Imponerande villa med fantastisk utsikt över Pollensabukten - Sold

Fakta Bilder

519m2 6 Sovrum i Pollensa - Sold

Det fantastiska läget med fantastisk utsikt över Pollensabukten utmärker denna mycket högkvalitativa villa, från vilken man kan nå stadens centrum och hamnen till fots. På bottenvåningen finns den imponerande entrén, två gästsovrum med eget badrum och tillgång till en stor terrass, samt vardagsrummet med en ljus-översvämmad matplats och det ultramoderna öppna köket med angränsande sittgrupp. En elegant trappa leder till övervåningen, där det finns ytterligare tre sovrum, som är anslutna till en terrass där man kan njuta av den fantastiska havsutsikten. Man blir oundvikligen kär i den här extraordinära villan när man går in i den. Med det välskötta utomhusområdet är detta den absoluta drömmen. Den vackra trädgården med sin uppvärmda infinitypool med saltvatten, chill-out och bar är det perfekta stället att koppla av och den perfekta mötesplatsen för hela familjen och vännerna. Det finns alltid en skuggig plats att koppla av på de täckta terrasserna som omger huset. Ett elegant och lyxigt hem för hela familjen. Bekväma faciliteter inkluderar en inomhuspool med jacuzzi, massagerum, gym, vinkällare, hiss, personalboende och ett mycket stort garage. Det perfekta fritidshuset eller året om på ett avundsvärt läge.

  • Boyta

    519m2
  • Tomt

    2005m2
  • Sovrum

    6
  • Property ID

    02G11Z
  • Badrum

    11
  • Pris

    Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

    Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

    Underhandsobjekt

    Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

    Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


    Message Submitted

    Your message has been sent.

    Please amend the following issues: