Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerande villa med panoramautsikt över havet

Fakta Bilder

652m2 5 Sovrum i Llucmajor

Denna imponerande villa, byggd 2012, ligger i Son Veri Nou och erbjuder fantastisk utsikt över havet och hela Palma-bukten från alla våningsplan. Denna rymliga och imponerande villa ligger på en privat tomt på ca 866 m² och är byggd i två våningar samt en fullt utrustad källare med ett rymligt garage för 3-4 bilar, olika tvättstugor, förråd, en vinkällare och ett sovrum med badrum för personal. Bottenvåningen imponerar med ett rymligt, ljust och öppet vardagsrum i loftstil med ett angränsande öppet kök. Förutom vardagsrummet med tillgång till terrassen och poolen med grill finns det ett sovrum med eget badrum och en gästtoalett på bottenvåningen. På övervåningen finns ytterligare tre sovrum, alla mycket rymliga och alla med tillgång till en privat terrass med panoramautsikt över bukten och havet. Det stora sovrummet har ett rymligt badrum med SPA och ett omklädningsrum, de andra två sovrummen delar ett badrum. Denna exklusiva villa byggdes enligt modern industriell design och modern arkitektur och imponerar med uppdelningen av öppna ytor med högt i tak för att betona volymen och dimensionerna, mikrocementgolv och dörrar med ett industriellt stålutseende och deras loftkaraktär. Ytterligare funktioner inkluderar gasuppvärmning, tvåglasfönster, luftkonditionering, larmsystem och inbyggt musiksystem.

 • Boyta

  652m2
 • Tomt

  866m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02D0Q2
 • Badrum

  5
 • Pris

  4 025 035,65 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: