Lavin Estates | Imponerande villa med spektakulär havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Imponerande villa med spektakulär havsutsikt

Fakta Bilder

348m2 4 Sovrum i Alcudia

Denna imponerande villa i söderläge erbjuder spektakulär havsutsikt från nästan alla rum tack vare dess panoramafönster. Villan har ett avundsvärt läge, nära den berömda Alcanada-golfbanan utanför Puerto Alcúdia, och är omgiven av ett vackert naturlandskap. Den stora bukten Alcúdia med sin vita sandstrand ligger bara fem minuter bort med bil. Husets terrasser inbjuder till att njuta av solen eller äta på under sköna sommarkvällar med en fantastisk utsikt över havet. Den vackra poolen är ett utmärkt ställe att svalka sig på varma dagar. På bottenvåningen finns ett rymligt och ljust vardagsrum med angränsande matsal, ett fullt utrustat kök, en separat tvättstuga och en gästtoalett. På övervåningen finns totalt fyra sovrum och två badrum (ett av dem en-suite), med master-sviten som också har en jacuzzi och en terrass med havsutsikt. I källaren: gymmet på 69 m2, några universalrum och maskinrummet. Utrustningen inkluderar luftkonditionering varm / kall, oljecentralvärme, elektriska persienner, larmsystem etc. Tack vare den befintliga hyreslicensen är det möjligt att hyra huset till semesterfirare. Med detta privilegierade läge är en mycket bra inkomst praktiskt taget garanterad.

 • Boyta

  348m2
 • Tomt

  881m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02L85V
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 581 280 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: