Lavin Estates | Våning med stort potential - bra investering
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Våning med stort potential - bra investering

Fakta Bilder

250m2 3 Sovrum i Palma

Mycket potential! Stor och ljus våning framför Palmas hamn här kan du njuta av en hisnande utsikt över havet och alla båtar, ända bort till katedralen . En utsikt som förtrollar. Fastigheten har ett stort vardagsrum-matsal med träpaneler med öppen spis och med tillgång till en enastående stor täckt terrass på ca 35 m2, separat kök med serviceingång, 4 stora sovrum med 2 badrum och 2 sovrum som delar ett. badrum. Ett elegant kontor precis vid entrén finns också. Som framgår av bilderna är både badrum och kök i originalskick och kan moderniseras efter dina önskemål. Fastigheten säljs med 1 parkeringsplats i garaget, har 2 hissar som ger tillgång till lägenheten och det finns även ett förråd på takterrassen. Samhället är välskött och en dörrvakt finns under dagen tillgänglig direkt vid entrén. Riktigt bra köpläge i stadens bästa område!

 • Boyta

  250m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02P29R
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: