Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik investeringsobjekt direkt vid havet i Puerto Andratx - Sold

Fakta Bilder

269m2 5 Sovrum i Puerto Andratx - Sold

Lavin-Estates kan idag erbjuda en unik möjlighet att förvärva en fastighet som ligger i första linjen mot havet i Puerto Andratx. Fastigheten har direkt tillgång till havet och förfogar över en tomtareal om 1451 kvm med en boyta på ca 269 kvm samt diverse öppna och täckta terrasser på ca 162 kvm. Huset är i behov av renovering. Av sekretesskäl kan vi inte publicera fler bilder av detta objekt, tyvärr. För ytterligare information om denna fastighet tveka inte att kontakta oss.

 • Boyta

  269m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  2574
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: