Lavin Estates | Kärleksfullt renoverad finca från 1200-talet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Kärleksfullt renoverad finca från 1200-talet

Fakta Bilder

804m2 9 Sovrum i Campanet

Denna finca från 1200-talet ligger nära Campanet. Det är en gammal herrgård som har utvidgats genom århundradena och därför har behållit sin speciella charm. Hjärtat i komplexet är innergården med sin ursprungliga fontän runt vilken de olika byggnaderna ligger. Under totalrenoveringen anlitades arkitekten, professor Manfred Turmfart, som fäste hög kvalitet på utförandet och bevarandet av de många typiska detaljerna, och resultatet är extremt lyckat.

Var och en av de många sovrummen, inklusive badrummen, har designats individuellt med särskild uppmärksamhet på detaljer under renoveringen. Nya vingar skapades och belysningen optimerades. Utvecklingen av individuella detaljer och markeringen av typiska element som naturstenmurarna utgör en framgångsrik design.

Storleken på de många rummen varierar upp till 55 m², köket och det angränsande rummet erbjuder tillräckligt med utrymme för stora möten med familj och vänner. Det idylliska utomhusområdet som omger byggnaden erbjuder många olika retreater och erbjuder också en stor pool. Dessutom är fastigheten licensierad som hotell och kan drivas som detta om så önskas.

 • Boyta

  804m2
 • Tomt

  3548m2
 • Sovrum

  9
 • Property ID

  02JWYG
 • Badrum

  8
 • Pris

  2 775 492 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: