Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vackert palats från 1800 med pool och härlig vy över Palma stad & havet

Fakta Bilder

Vackert palats från 1800 beläget högst upp med vy över Palma stad och medelhavet.

Rikligt med originaldetaljer från uppförande år skapar karakteristika och en underbar atmosfär åt bostaden. Allt av högsta internationella standard.

I ett lugnt område i eftersökta gamla stan, nära biskopens trädgård, hittar vi detta spektakulära 1800-talspalats, renoverat 2010 med kvalitetsmaterial. Med en bostadsyta på ca 875m2, presenterar det här unika palatset en stor, ljus ingång med en innergård med härligt ljusflöde och en vacker trädgård. Det finns totalt 8 sviter och 9 badrum fördelade på 4 våningar och det finns flera vardagsrum med öppen spis, två moderna och fullt utrustade kök, en lägenhet som kan användas för gäster och en komplett studio med kök för personal kunde. De framtida ägarna av denna fantastiska fastighet kan också njuta av ett spa med uppvärmd pool, ett turkiskt Hammam-bad och ett gym. Höjdpunkten i detta unika palats är utan tvekan den soliga terrassen på cirka 50m2, som erbjuder en spektakulär utsikt över havet, katedralen och hamnen i Palma. Dessutom inkluderar detta också ett sommarkök med grillplats, som gör att du kan njuta av trevliga middagar i gott sällskap på sköna sommarkvällar. Anmärkningsvärt är även utrustning och apparater av högsta kvalitet: Miele och Gaggenau kök, parkettgolv, skåp, eldstäder, luftkonditionering / uppvärmning, centralvärme i gas, fönster med dubbla glas, individuella larmsystem på varje våning och automatisk bevattning. En hiss förbinder alla nivåer och ett garage med plats för 2 bilar kompletterar detta eleganta objekt perfekt.

 • Boyta

  875m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  023U4G
 • Badrum

  9
 • Pris

  14 586 750 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: