Lavin Estates | Klassisk villa med gästlägenhet och en underbar…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Klassisk villa med gästlägenhet och en underbar havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

255m2 4 Sovrum i Camp de Mar - Sold

Detta fristående hus ligger i en lugn återvändsgränd, inte långt från sandstranden och golfbanan Camp de Mar. Från den plana terrängen har man en vacker utsikt över bukten och det öppna havet. Det stora vardagsrummet, matsalen och det öppna köket ligger på bottenvåningen. På första våningen finns 3 sovrum och två badrum. Alla sovrum har tillgång till den soliga terrassen i söderläge. En stor pool och en rymlig terrass erbjuder gott om plats att dröja kvar i solen. Huset har en extra gästlägenhet som också kan användas som bodega eller gym. Marmorgolv, ett larmsystem och golvvärme kompletterar erbjudandet.

 • Boyta

  255m2
 • Tomt

  1000m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02JPU3
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: