Lavin Estates | Kvalitetslägenhet vid första havslinjen med milsvid…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Kvalitetslägenhet vid första havslinjen med milsvid utsikt

Fakta Bilder

116m2 2 Sovrum i San Agustin

Denna moderna lägenhet i San Agustín ligger vid havet och nära Palma. Det är säkert den enda i hela sydväst som erbjuder en så fantastisk havsutsikt i kombination med utmärkt kvalitet. Fastigheten erbjuder maximal komfort, ett ljust vardagsrum med utgång till terrassen, ett öppet kök av hög kvalitet med vitvaror, två sovrum med badrum och en arbetsyta. Andra funktioner i lägenheten inkluderar luftkonditionering, golvvärme med värmepump, BUS -system, satellit -TV, underjordisk parkering och förråd. Hela föreningen strävar efter att erbjuda sina ägare enbart det bästa. Våningen har direkt tillgång till havet, en utomhus- och inomhuspool, ett gym, ett spa med bastu och ångbad, en bar i loungen och en reception med conciergeservice. Allt detta bara några minuter från Palma och den berömda hamnen i Puerto Portals.

 • Boyta

  116m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02IWG5
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 939 860 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: