Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • LÄGENHET I HÖG KVALITET MED UTSIKT ÖVER KATEDRALEN

Fakta Bilder

120m2 2 Sovrum i

Denna vackra lägenhet är precis färdigrenoverad och ligger på ett utmärkt läge, precis vid Plaza Santa Eulalia. I detta historiska område kommer du att upptäcka underbara platser och byggnader, restauranger och kaféer, samtidigt som du är mycket nära katedralen och havet. Våningen har en total yta på 138 kvm och har ett vardagsrum / matsal med ett öppet, italiensk kök med svart marmorytor och MIELE-utrustning samt en matlagningsö. Hela zonen har massor av fönster, från vilka man kan beundra vacker utsikt över de två huvudkyrkorna och till och med mot havet. Dessutom finns det två sovrum (ett av dem med utsikt över katedralen och en balkong), två badrum (båda båda med eget badrum) och massor av lagringsutrymme i de inbyggda garderober och skåp. Den centrala luftkonditioneringen (varm / kallt), golvvärme, de vackra parkettgolven och hissarna ger denna egenskap extra bekvämlighet.

 • Boyta

  120m2
 • Sovrum

  2
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 344 105 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: