Lavin Estates | Lägenhet i Nova Santa Ponsa direkt vid havskanten
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet i Nova Santa Ponsa direkt vid havskanten

Fakta Bilder

148m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Denna lägenhet ligger i ett litet komplex med bara några få grannar i ett privilegierat läge i första raden av havet i Santa Ponsa. Om du älskar det maritima livet är det här platsen för dig: invånarna i komplexet har direkt tillgång till havet, av vilka några ofta ansöker om en boj för sina små yachter eller båtar under sommarmånaderna - den lilla marinan med dess idrottsanläggningar som seglar- och dykskola samt restauranger och caféer finns inom gångavstånd. Lägenheten i sig har stor potential och fängslar med sin allestädes närvarande havsutsikt. Den har en mycket bra rumsfördelning med tre sovrum och två badrum, ett rymligt vardagsrum samt kök och förråd. I källardelen av komplexet finns ytterligare ett förråd, som tillhör fastigheten. En parkeringsplats kompletterar detta fantastiska erbjudande.

 • Boyta

  148m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02PXOW
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 002 915,00 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: