Lavin Estates | Lägenhet intill stranden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet intill stranden - Sold

Fakta Bilder

103m2 3 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna lägenhet i söderläge ligger i Port Andratx på sydvästra Mallorca och bara några minuters promenad från Club de Vela. Bostaden har en total boyta på ca 103 kvm med tre sovrum, två badrum och ett rymligt vardagsrum med matplats och angränsande kök. Vardagsrummet har tillgång till terrassen på ca 50 kvm och erbjuder utsikt över hamnen och havet. Lägenheten ligger på en lugn sidogata och ger mycket avskildhet. Stranden Cala Fonol ligger bara 50 meter bort. Andra faciliteter inkluderar en öppen spis, luftkonditionering h / c och en parkeringsplats utanför.
 • Boyta

  103m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02SMNH
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: