Lavin Estates | lägenhet-mallorca-port-andratx-sydväst-02PF58
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • LÄGENHET MED HAVSUTSIKT PÅ GÅNGAVSTÅND TILL PORT ANDRATX BÅTHAMN

Fakta Bilder

lägenhet-mallorca-port-andratx-sydväst-02PF58

Denna superbt högkvalitativa duplexlägenhet är idealiskt belägen i det vackra bostadsområdet Monport inom bekvämt gångavstånd från hamnen och strandpromenaden i Port Andratx med sina sofistikerade restauranger och butiker. Denna rymliga duplex ligger i ett litet exklusivt samhälle med bara sex enheter och drar nytta av den perfekta solorienteringen och har utmärkt utsikt över hamnen. Den lyxiga fastigheten består av ett vardagsrum/matsal som leder till en omfattande täckt terrass, ett fullt utrustat modernt TEAM7 träkök med Miele-apparater och en gästtoalett. Det finns ett stort master bedroom med badrum en suite, ett annat stort dubbelrum med eget badrum och ett grovkök. Båda sovrummen har tillgång till den stora externa terrassen med egen privat trädgård, gemensam trädgård och poolen. Fastigheten har varm & kall luftkonditionering, golvvärme i båda badrummen. Det finns ett underjordiskt garage med ett säkert privat förråd och ytterligare parkering i samhället. Allt detta gör denna fastighet till den perfekta permanentbostaden eller fritidsbostaden. I köpeskillingen ingår alla möbler.

 • Boyta

  137m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02PF58
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 661 100 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: