Lavin Estates | Lägenhet med havs- och bergsutsikt i Bonanova
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med havs- och bergsutsikt i Bonanova - Sold

Fakta Bilder

210m2 3 Sovrum i La Bonanova - Sold

Denna soliga och rymliga fastighet ligger i Bonanova-området, ett av de mest eftertraktade och prestigefyllda områdena i Palma, tack vare dess närhet till Paseo Marítimo, stadens centrum och stränder och kustområden som San Agustín, Cas Catalá och Puerto Portals. Samfälligheten erbjuder pool och trädgårdar. Det finns 3 sovrum, varav 2 delar ett komplett badrum. Det stora sovrummet med omklädningsrum har eget badrum och tillgång till terrassen, som också är tillgänglig från vardagsrummet. Det finns också ett gästbadrum och det fullt utrustade köket har också tillgång till terrassen och tvättstugan. Extra: gas centralvärme, luftkonditionering varm och kall i sovrummet, marmorgolv, dubbelglasade fönster, 3 förråd och en stor parkeringsplats med upp till 2 bilar. Dessutom finns det en stor och solig terrass med utsikt över havet, Palma-katedralen, Bellver-slottet, bergen och Palmabukten, perfekt för att njuta av de vackra solnedgångarna.
 • Boyta

  210m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02R1K4
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: