Lavin Estates | Lägenhet med havsutsikt i bukten Cala Major
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med havsutsikt i bukten Cala Major - Sold

Fakta Bilder

74m2 2 Sovrum i San Agustin - Sold

Perfekt belägen lägenhet med 2 sovrum, 2 badrum och fantastisk havsutsikt. Lägenheten ligger i ett litet komplex och har en härlig gemensam pool på taket med panoramautsikt över bukten Cala Major. Bukten med sin sandstrand ligger bara 2 minuters promenad bort och erbjuder dig den perfekta möjligheten att njuta av sol, sand och hav. Det erbjuder dig den perfekta komforten för en semesterlägenhet och har luftkonditionering, ett garage parkeringsplats och ett rymligt förråd.
 • Boyta

  74m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02SA5J
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: