Lavin Estates | Lägenhet med havsutsikt i välkänt område
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med havsutsikt i välkänt område

Fakta Bilder

140m2 3 Sovrum i Sol de Mallorca

Denna oklanderliga lägenhet ligger i bostadsområdet La Floresta del Mar i Sol de Mallorca, som ligger i den privilegierade sydvästra delen av Mallorca. Detta lugna läge är den perfekta platsen att koppla av och njuta av havsutsikten över Palmabukten och tallskogen. Lägenheten har en öppen planlösning med vardagsrum och matsal med tillgång till terrassen, ett högkvalitativt kök, 2 gästsovrum som delar ett badrum och en master bedroom-svit. Lägenheten har luftkonditionering, centralvärme, en underjordisk parkeringsplats, förråd och tillgång till hiss. Samhället drar nytta av två pooler, en padelbana, en portvakt på plats och etablerade medelhavsträdgårdar. En grind från samhällsområdet leder till ett litet spår som slingrar sig genom den gröna zonens tallskog ner till en underbar vik med en sandstrand.
 • Boyta

  140m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02SPEM
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 100 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: