Lavin Estates | Lägenhet med havsutsikt på gångavstånd
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Lägenhet med havsutsikt på gångavstånd - Sold

Fakta Bilder

78m2 2 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna lägenhet ligger i ett litet samhälle och är mycket centralt belägen med fantastisk utsikt över hamnen och havet samt de mallorquinska Tramuntana-bergen. Det är gångavstånd till Port Andratxs strandpromenad med sina barer, butiker och restauranger. Precis mittemot gatan finns en direkt tillgång till havet för att njuta av en simtur i Medelhavet. Den stora terrassen, långt ovanför gatunivån, är mycket privat och inbjuder till att koppla av och tillbringa tid utomhus. Fastigheten består av ett kök med öppen planlösning, vardagsrum och matsal samt två rymliga sovrumssviter. Ytterligare funktioner i denna lägenhet är: luftkonditionering h / c, tillgång till hiss, en parkeringsplats och en gemensam takterrass.
 • Boyta

  78m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02NELI
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: